Nye funktioner i Adobe Photoshop og Premiere Elements 2018

Nye funktioner i Adobe Photoshop og Premiere Elements 2018
October 11, 2017 ITT
In billedbehandling, foto, pressemeddelelser

Den nye opdatering af Adobe Photoshop Elements og Premiere Elements giver massevis af nye funktioner og forbedringer, der gør det endnu nemmere at få det bedste ud af sine billeder – uanset hvilket niveau man er på. Og så dropper Adobe serienummeret til fordel for årstal.

Adobe er i dag klar med Photoshop Elements 2018 og Premiere Elements 2018, den nyeste opdatering af Adobes populære billedredigeringssoftware. Igennem årene har Adobe med Elements forsøgt at gøre det så simpelt som muligt at redigere billeder og video gennem et brugervenligt interface, der henvender sig til fotoentusiaster på alle niveauer.

”Formålet med Elements har altid været at gøre det så nemt og enkelt som muligt at få det bedste ud af sine billeder og videoer, uanset om man er professionel eller hobbyfotograf eller først lige er gået i gang med at tage billeder. I den seneste opdatering har vi bl.a. tilført en række nye ’Guided Edits’, der gør ellers komplicerede opgaver nemme at gå til,” siger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef for Adobe.

 

Nyt navn – ud med serienummeret
Med den nye opdatering har Photoshop og Premiere Elements ikke længere et serienummer, men et årstal. Og 2018-udgaven af Elements gør fotooplevelsen endnu bedre med nye funktioner, større brugervenlighed og en række forbedringer.

Alt sammen noget, der gør det nemmere at få mest muligt ud af sine billeder, bl.a.:

  • Nye ’Guided Edits’. Med ’Guided Edits’ forvandles umiddelbart komplicerede opgaver til nemme trin-for-trin-instruktioner, der giver flotte resultater. Photoshop Elements og Premiere Elements tilbyder nu i alt 67 af disse, inkl. otte helt nye med den nye opdatering. Det indebærer bl.a. muligheden for at udskifte baggrund, tilføje overlay-effekter og lave animerede posts til sociale kanaler.
  • Aldrig flere lukkede øjne. Der er altid én, der har lukkede øjne i gruppefotos. Men ikke længere. Photoshop Elements 2018 kan nu automatisk kopiere åbne øjne fra et andet billede og indsætte dem for at give det perfekte billede.
  • Autokuratering. Det er ikke længere nødvendigt at kigge hundredevis af billeder igennem for at vælge de bedste. Elements Organizer udvælger automatisk de bedste billeder baseret på klarhed, ansigter, komposition osv.
  • Candid moments”. Nu kan du automatisk hive gode billeder ud af dine raw-film, så du ikke skal bekymre dig om at gå glip af det vigtige billede, når du skyder din video.
  • Smart Trim”. Du kan automatisk klippe de dårlige scener væk og beholde de gode. Smart Trim finder og samler de bedste scener baseret på din videostil, og du kan også skræddersy automatiseringen.

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

17 − eleven =