Alternativt stativ

Alternativt stativ
December 22, 2011 ITT
In foto, fotografering

_B0F0317_full

Jeg havde ikke taget et stativ med til El Gouna, da jeg forsøgte at holde bagagevægten på et minimum. Derfor måtte jeg finde andre måder, at stabilisere kameraet på når lyset var dæmpet.
I dette tilfælde brugte jeg en mur og objektivets modlysblænde. Billedet er taget med mit gamle trofaste Canon EF 35-350 mm, og her har modlysblændet en kurvet front, så objektivet kan få en fast støtte. Samtidig kan jeg regulere vinklen i højden ved at flytte modlysblænden frem eller tilbage under objektivet.
Beskæringen kan forekomme lidt utraditionel, men jeg føler den passer til motivet.
Bjergene i baggrunden er efter sigende blandt de højeste i Egypten med tinder, der når op over 2000 meter.

Kamera: Canon EOS-1D Mk IV
Objektiv: Canon 35-350 f3,5-350 mm zoomet ind til 65 mm
Blænde: F8,0
Lukker: 8 sekunder
ISO: 640

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

four × two =